Vervang de accu van de volgsystemen voor apparatuur in bedrijfsmiddelen

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

Dit document is alleen van toepassing op twee volgsystemen in bedrijfsmiddelen ontworpen door Verizon Connect. Het is niet van toepassing op volgsystemen in bedrijfsmiddelen van derden.

Het volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen (EAT) is afhankelijk van de bedrijfsmiddelen voor de apparatuur waarop het is geïnstalleerd als primaire voedingsbron. Het bevat een interne, niet-oplaadbare accu als secundaire/back-up voedingsbron.

Het volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B) gebruikt een interne, niet-oplaadbare accu als de enige voedingsbron.

De accu voor beide apparaten kan vervangen worden. De accu's zijn niet verwisselbaar. Dit betekent dat u de accu moet gebruiken dat specifiek voor dat apparaat is.

Apparaat

Omschrijving van accu

Onderdeelnummer (MMID)

Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen (EAT)

Set van 3 L91 batterijen in krimpfolie; Totale capaciteit van ongeveer 9.000 mA

1100000713

Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B)

Set van 6 L91-batterijen in krimpfolie; Totale capaciteit van ongeveer 18.000 mA

1100000712

Benodigde tools om de accu te vervangen

• 5/16” zeskantschroevendraaier om het apparaat te verwijderen van de bevestiging op de apparatuur
  • 2 mm zeskantschroevendraaier of inbussleutel om het achterpaneel van het apparaat te verwijderen

De accu vervangen

1. Verwijder het apparaat uit de bevestiging van de apparatuur.
  2. Verwijder het achterpaneel van het apparaat.

3. Koppel de accukabel los en verwijder de oude accu. (Wacht 20 seconden voordat u de accu weer aansluit. Hierdoor kan de printplaat van het apparaat leeg worden gemaakt.)
  4. Plaats de nieuwe accu in het apparaat. Zorg ervoor dat u de draden van de accukabel niet krimpt en sluit vervolgens de accukabel aan.
  5. Als de accukabel is aangesloten, gaat het apparaat aan en de ledlampjes gaan branden. Als dit niet het geval is, dan drukt u op de apparaatstatusknop om het apparaat in te schakelen. Het ledlampje van de accu geeft aan dat het apparaat aan is en het lampje knippert 4 keer om aan te geven dat de accu op volledige kracht is.
  6. Bevestig het achterpaneel van het apparaat weer met schroeven.
  7. Plaats het apparaat weer op de apparatuur.

Het achterpaneel vervangen (indien nodig)

Indien nodig kan het achterpaneel van het apparaat ook besteld worden om een beschadigd of verloren paneel te vervangen.

Net zoals bij accu's, zijn de achterpanelen voor het EAT-apparaat en het EAT-B-apparaat verschillende onderdelen en deze zijn niet onderling verwisselbaar.

Apparaat

Onderdeelbeschrijving en onderdeelnummer

Onderdeelnummer (MMID)

Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen (EAT)

Vervangend achterpaneel 920-500146-001

1100000722

Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B)

Vervangend achterpaneel