Welke barcode voor een voertuigvolgsysteem moet ik scannen?

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

Als u een voertuigvolgsysteem installeert met behulp van een Verizon Connect-app moet u de barcode van het volgsysteem scannen, of het ESN- of IMEI-nummer invoeren.

Welke code u scant of invoert, hangt af van het voertuigvolgsysteem dat u installeert.

Als u een voertuiggegevenssysteem installeert, kunt u de IMEI scannen of invoeren die op de achterkant van het apparaat of op de verpakking staat.

Als u een LMU-3030 installeert, kunt u de ESN (niet de IMEI) scannen of invoeren die op de achterkant van het apparaat staat. Help-CalAp.png

Probleemoplossing

Als het apparaat niet herkend wordt als u de barcode scant of de code invoert, kunt u het volgende proberen:

• Zorg dat u de gehele barcode scant als u de IMEI of ESN scant.
  • Controleer de getallen van de IMEI of ESN goed als u deze invoert.
  • Probeer een ander voertuigvolgsysteem te scannen die aan uw account gekoppeld is of die geïnstalleerd kan worden met behulp van een Verizon Connect-app.

Mocht u nog steeds problemen ervaren, neem dan contact op met de klantondersteuning.