Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B)

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

• Apparaatinformatie

Het volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B) is ontworpen door Verizon Connect voor het volgen van niet-aangedreven bedrijfsmiddelen, zoals generatoren, containers, pompen enz.

Apparaateigenschappen:

• Compact en onopvallend
    • Gemakkelijk te verbergen
    • Lange levensduur van de accu
    • Vervangbare accu
    • Geoptimaliseerd intern antenne-ontwerp voor een sterk signaal
    • IP67-bescherming tegen water en stof

1. Montagegaten (in elke hoek één)
    2. Status-ledlampjes voor de accu, netwerk en gps
    3. Statusknop die het apparaat inschakelt, een statustest uitvoert en een rapport stuurt.
    4. Apparaatlabel met het serienummer (SN) en International Mobile Equipment Identity-nummer (IMEI)

• Voorbereiding voor de installatie

Wat wordt er meegeleverd

1. EAT-B-apparaat
    2. 4 x zelfborende schroeven voor metaal: standaard 5/16” zeskant, nummer 12 grootte, 1 inch lang
    3. 4 x bouten: Getande flens 5/16” zeskant, 10-32 draad, 1 ¼ inch lang, 0,19 inch schroefbreedte
    4. 4 x contramoeren 3/8” kop
    5. 4 x sluitringen, platte

Benodigde hulpmiddelen

• Draadloze boor met metrische en standaard bits en doppen (voor contramoeren).
    • Veiligheidsbrillen of andere oogbescherming
    • Marker om aan te geven waar de gaten geboord moeten worden.
  • Installeren van het EAT-B-apparaat

Stap 1: Noteer het SN (serienummer) dat op het apparaat staat.

U heeft dit nummer later nodig bij de bevestiging dat het apparaat gekoppeld is aan Reveal. U kunt het serienummer vinden op het label aan de zijkant van het apparaat.

Stap 2: Zoek een goede locatie om het apparaat te bevestigen.

Het apparaat moet bevestigd worden op een locatie met duidelijk zicht op de lucht en waar het de veilige operatie van het bedrijfsmiddel niet belemmert. Het mag ook niet blootgesteld worden aan wegpuin dat het apparaat kan beschadigen.

Mogelijke locaties zijn:

• Bovenkant van de trekhaak
    • Trekhaakrail
    • Zijhek
    • Voorzijde van scheidingswand

U moet het apparaat eerst activeren en testen voordat u het bevestigt.

Stap 3: Activeer en test het apparaat.

1. Houd het apparaat op de montageplaats.
      2. Druk op de knop Status.
      3. Bekijk de status-ledlampjes.
    Pictogram Naam Status
    Battery_EAT.png Accu
    • 1 x knipperen = 10-25% vol
    • 2 x knipperen = 25-50% vol
    • 3 x knipperen = 50-75% vol
    • 4 x knipperen = 75-100% vol
    Network_EAT.png Netwerk
    • Langzaam knipperen: het apparaat zoekt naar een netwerk.
    • Constant: er is verbinding met een netwerk gemaakt
    • Snel knipperen: verbinding met het netwerk is mislukt.
    GPS__EAT.png Gps
    • Langzaam knipperen: het apparaat zoekt naar gps.
    • Constant: Gps-locatie is gevonden.
    • Snel knipperen: Gps-locatie is mislukt.
    BlueTooth__EAT.png Bluetooth Op dit moment worden Bluetooth-functies niet ondersteund op het apparaat. Het ledlampje van de Bluetooth knippert als het apparaat is ingeschakeld, maar de installateur kan er geen gebruik van maken en het heeft geen test-/statusfunctie. Het kan genegeerd worden.

Het apparaat voert een statustest uit voor de accu, het netwerk en de gps.
    Het kan tot 30 seconden duren voordat de ledlampjes gaan branden en deze blijven vervolgens 5 seconden aan. Druk op de knop Status om de status opnieuw te controleren. Als u nogmaals op de knop Status drukt, wordt het apparaat niet uitgeschakeld.

Stap 4: Controleer of het apparaat rapporten stuurt naar Verizon Connect.

Het bedrijfsmiddel wordt vermeld in Reveal en Spotlight met het serienummer als de naam van het bedrijfsmiddel. U kunt zoeken naar het bedrijfsmiddel om te bevestigen dat het gekoppeld is aan Verizon Connect.

Het apparaat zoeken in Spotlight:

1. Ga in Spotlight naar het scherm Kaart.
    2. Voer in het veld Zoeken het serienummer van het apparaat in en tik op Zoeken.

3. Als het bedrijfsmiddel verbonden is, wordt het weergegeven op de Kaart.
      De bedrijfsmiddelen worden weergegevens als vierkante pictogrammen.

Het apparaat zoeken in Reveal:

1. Ga in Reveal naar Beheerder > Lijst bedrijfsmiddelen.
    2. Typ in het veld Zoeken het serienummer van het apparaat in en druk op Enter.
      Als het bedrijfsmiddel verbonden is, wordt het weergegeven in de lijst.

Stap 5: Het apparaat bevestigen

Zodra u het apparaat heeft geactiveerd en getest, kunt u het aan het bedrijfsmiddel bevestigen.
    Bevestigen van het apparaat:

1. Houd het apparaat in de montagepositie.
    2. Markeer de locaties van de vier montagegaten.
    3. Boor de gaten in de locaties die u heeft gemarkeerd.
    4. Bevestig het apparaat aan het bedrijfsmiddel met behulp van de meegeleverde schroeven of bouten.

Stap 6: Het bedrijfsmiddel een nieuwe naam geven in Reveal

Het bedrijfsmiddel wordt vermeld in Reveal met het serienummer als de naam van het bedrijfsmiddel. We raden aan dat u het bedrijfsmiddel een nieuwe naam geeft zodat het eenvoudig te vinden is op de Live kaart en in uw rapporten.

Het bedrijfsmiddel een nieuwe naam geven:

1. Ga in Reveal naar Beheerder > Lijst bedrijfsmiddelen.
    2. Typ in het veld Zoeken het serienummer van het apparaat in en druk op Enter.
    3. Kies het pictogram Bewerken naast het bedrijfsmiddel.
    4. Voer een unieke naam in voor het bedrijfsmiddel en het nummer van het bedrijfsmiddel.

5. Kies WIJZIGINGEN OPSLAAN.