Apparaten installeren met de Spotlight-app

This is a printed page that might be out of date. To read the most up-to-date help content, visit https://device-help.verizonconnect.com.

Als u apparaten installeert en hierbij geen gebruik maakt van de professionele installatieservice van Verizon Connect, dient u de Spotlight-app te gebruiken.
In dit artikel:

Over Spotlight

Als u Spotlight gebruikt om een apparaat te installeren, zal de app:

• U begeleiden bij de installatie en activering van het apparaat
  • Het apparaat koppelen met een voertuig of bedrijfsmiddel
  • Het apparaat verbinden met Verizon Connect
  • Hulp bieden waar nodig

Apparaten die met behulp van Spotlight geïnstalleerd kunnen worden

De Spotlight-app ondersteunt op dit moment de installatie van de volgende systemen:

• Plug-and-play volgsystemen
    • Voertuiggegevenssysteem (VDD)
    • CalAmp LMU-3030
  • Niet-aangedreven volgsystemen in bedrijfsmiddelen
    • Volgsysteem voor apparatuur in bedrijfsmiddelen - Accu (EAT-B)
  • Camera's
    • Naar de weg gerichte camera (Model 1)
    • Naar de weg gerichte camera (Model 2)
    • Naar de bestuurder gerichte camera

In de toekomst voegen we nieuwe systemen toe. Als u echter in de tussentijd een bedraad voertuigvolgsysteem of volgsysteem in bedrijfsmiddelen wilt installeren, of een ander systeem dat niet door Spotlight wordt ondersteund, neem dan contact op met de klantenservice om een professional in te plannen om de installatie uit te voeren.

Spotlight downloaden

U kunt Spotlight downloaden in de App Store (voor iOS-apparaten) of Google Play (voor Android-apparaten).

Gebruik uw inloggegevens voor Verizon Connect om u aan te melden in de app. Als u geen inloggegevens hebt, neem dan contact op met uw systeembeheerder.

Toegang tot Apparaatinstelling in Spotlight

1. Inloggen bij Spotlight.
  2. Ga naar Instellingen > Apparaatinstelling.
  3. Selecteer het soort apparaat dat u wilt installeren.
  4. Volg de installatie- en activeringsinstructies in de app voor het apparaat.

Installatiehandleidingen voor ondersteunde apparaten